Eigen Kracht m/v

Marion Vijverberg, coördinator Eigen Kracht   

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Vind je het prettig als iemand je hierbij op weg helpt? Dan is Eigen Kracht m/v iets voor jou! Ook dit jaar bieden we weer individuele begeleiding en loopbaancoaching aan. Hieronder lees je meer.

Personal coaching

Vind je het prettig om individueel op weg geholpen te worden bij jouw loopbaan- en/of andere levensvragen? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. In overleg met jou bepalen we samen hoe jij je zelf verder kunt ontwikkelen en op welke manier wij je hierbij kunnen ondersteunen. We gaan na wat jij wilt leren en adviseren je vervolgens welke stappen je kunt zetten.

Ook kunnen we je in contact brengen met één van onze vrijwillige coaches. De coach gaat dan samen met jou aan de slag met jouw loopbaan- of andere levensvragen en/of ondersteunt je bij het solliciteren (bijv. bij het schrijven van een pakkende brief en CV of het oefenen van een sollicitatiegesprek). Ook kun je kleur- en stijladvies krijgen wat betreft je kleding bij sollicitaties. Interesse? Neem contact met ons op en meld je aan voor een oriënterend gesprek of begeleiding door een coach.

Interesse?

Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee! Ook kun je je Inschrijven voor de nieuwsbrief over Eigen Kracht . Dan houden we je op de hoogte van ons aanbod voor vrijwilligers en werkzoekenden.

Oproep aan organisaties

Ken jij vrouwen of mannen voor wie deelname aan Eigen Kracht m/v nuttig kan zijn? Of heeft je organisatie een relevant aanbod van activiteiten, cursussen, werkervaringsplaatsen of vrijwilligerswerk voor de deelnemers aan Eigen Kracht m/v? Laat het ons weten. Klik hier voor onze contactgegevens. Je kunt je ook Inschrijven voor de nieuwsbrief van Eigen Kracht voor netwerkpartners. Dan houden we je op de hoogte van ons aanbod voor vrijwilligers en werkzoekenden.