vacaturebank - voor organisaties

onze werkwijze
Hoe werken wij? Maatschappelijke organisaties kunnen, na aanmelding, vacatures plaatsen in onze digitale vacaturebank. Als een vrijwilliger belangstelling heeft voor die vacature kunnen zij contact opnemen met de organisatie. De contactgegevens staan bij de vacatures vermeld.
Daarnaast kunnen organisaties ook zoeken naar vrijwilligers op grond van (anonieme) profielen.

onze criteria

  • wij schrijven alleen maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen zonder winstoogmerk in. Bedrijven komen niet in aanmerking.
  • het vrijwilligerswerk vindt plaats in de gemeente Zeist. Vacatures uit aangrenzende gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Bunnik, de Bilt en Soest worden geplaatst als ze een aanvulling vormen op de vacaturebank.
  • het betreft geen schoonmaakwerk (kan eventueel alleen als onderdeel van een functie) of ander werk dat algemeen gezien wordt als betaald werk.
  • wij bemiddelen bij de vacaturebank niet tussen particulieren. Hiervoor verwijzen wij door naar 'Vrijwilliger Thuis', contactpersoon Annelike de Ronde, telefoonnummer 030 – 2677786.

contactpersonen
Een organisatie kan een of meerdere contactpersonen opgeven. Bij elke vacature kan gekozen worden voor de contactpersoon waar wij de vrijwilligers naar toe verwijzen. Bij de vacature staat het emailadres van de contactpersoon zodat zij direct contact kunnen opnemen.

inloggegevens
Voor ten minste een van de contactpersonen van de organisatie wordt een account (gebruikersnaam en wachtwoord) aangemaakt. Hiermee is het mogelijk vacatures te plaatsen en aan te passen. Bij voorkeur houden wij het aantal accounts per organisatie beperkt. Maar in sommige gevallen kan het handig zijn om met meerdere accounts te werken. Neem in dat geval contact op voor overleg. Wij denken graag mee!