vrijwilligers - vacatures zoeken

online zoeken

  • ga naar vacatures zoeken en geef aan:
    - wat (soort vrijwilligerswerk) je wilt doen,
    - waar je dat wilt doen (buurt of gemeente) en
    - voor wie (welke doelgroep) jij je in wilt zetten
  • nadat je op ‘zoeken’ hebt geklikt zie je de vacatures die bij je passen in de kolom ‘vacatures’. Als je op een vacature klikt zie je in de kolom ‘details’ meer informatie over die vacature. Hier staan ook de contactgegevens van de organisatie zodat jezelf contact met ze kan opnemen.
  • ben je aangemeld als gebruiker van de vacaturebank? Dan kun je inloggen en vervolgens reageren op een vacature. Je mail komt dat direct terecht bij de organisatie.
  • wil je je niet aanmelden als gebruiker van de vacaturebank? Dan kun je ons via de mail vragen om de contactgegevens.

 persoonlijk gesprek
Op dinsdag- en donderdagmiddag zijn de medewerkers van het vacaturebankteam beschikbaar om je te helpen bij het vinden van passende vacatures. Ook kunnen zij vragen op het gebied van vrijwilligerswerk beantwoorden. Je kunt hiervoor een afspraak maken, maar je kan ook gewoon langkomen.

Bij de vacaturebank kan je de vacatures bekijken in onze klappers. Dit zijn dezelfde vacatures die je online kunt vinden. Vind je een leuke vacature? Wij zorgen er voor dat je de contactgegevens van de organisatie krijgt.

Heb je nog helemaal geen idee welk soort vrijwilligerswerk bij jou past? Vraag dan naar de Focus test. Dit is een korte persoonlijkheidstest, speciaal ontwikkeld voor vrijwilligers.

 

neem contact op met de organisatie
Heb je een vacature gevonden? Neem zelf contact op met de organisatie van je keuze. Stel je eventuele vragen, of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.