VrijwilligerThuis

Zoekt u een vrijwilliger die eenmalig of met een zekere regelmaat bij u thuis komt omdat u wat extra hulp nodig hebt? Wij zorgen ervoor dat u meteen bij de juiste organisatie terechtkomt. Zodat u niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd en niet zomaar iemand over de vloer krijgt, maar altijd een vrijwilliger die aan een van deze organisaties is verbonden.

Welke hulp?
De hulp die vrijwilligers bieden is heel breed: van praktisch tot sociaal. Zij kunnen bijvoorbeeld een boodschap doen of een klusje, of helpen met de computer. Maar ze bieden ook steun en gezelligheid aan mensen of gezinnen die door omstandigheden een steuntje in de rug nodig hebben. Een vrijwilliger kan eenmalig bij u komen om bijvoorbeeld iets te repareren of een boodschap te doen, maar kan ook wat vaker langskomen als maatje.

Voor wie?
VrijwilligerThuis is er voor iedereen die zelfstandig woont. Niet iedereen heeft vrienden of familie dichtbij en dan is het prettig als je af en toe een beroep kunt doen op een vrijwilliger.

Zoek je een vrijwilliger? Vul hier het formulier in. Je kunt ook bellen naar 030 2677786 of mailen naar [email protected]

Of kijk hier of je de hulp kunt vinden die je zoekt.